Organic Vegetables

MEIDÄN TARINAMME

Meiltä on monesti kysytty mistä idea smoothieista on saanut alkunsa? 

Lyhyesti: kun ei kaupasta löytynyt niin piti alkaa tekemään itse.

Ajatus terveellisemmistä smoothieista alkoi hahmottumaan vuonna 2014, kun emme kauppareissuilla löytäneet perheillemme sopivaa vähäsokerista välipalaa. Ajatuksista tekoihin ja vuonna 2015 aloitimme kotikeittiössä erilaisten smoothiereseptien kehittäminen sekä yritysidean työstämisen yritysvalmennuksessa. Poiketen kaupan valikoimasta, halusimme keskittyä omissa smoothieissamme säilyttämään kasviksista ja hedelmistä saatavat tärkeät ravintoaineet ja ravitsevuuden, mutta vähentämään epäterveellisen sokerin määrää.

Oregana smoothiekokit Mika ja Samuli

Oregana Oy:n perustajat ja smoothiemestarit Mika ja Samuli

Aidot maut syntyvät huolellisen kehitysprosessin tuloksena

Oregana Oy perustettiin vuonna 2016. Samaisen vuoden alusta alkaen smoothieita testattiin upouudessa Impilinnan tuotekehityskeittiössä Kajaanin Seppälässä. Panostimme myös valmistusprosessiin, jossa raaka-aineiden tärkeät ravintoaineet säilyvät lopputuotteeseen saakka. Yrityksemme ensimmäinen kotipaikka sijaitsi Kajaanin Teknologiakeskuksen tiloissa Kehräämöntiellä.

 

Samaan aikaan smoothiemakujen kehitystä jatkui edelleen kotikeittiössä ja Impilinnassa. Vuonna 2018 saatiin laboratoriotestit valmiiksi ja myyntiä aloiteltiin saman vuoden syksyllä. Nykyiset toimitilamme sijaitsevat Kontionmäellä, jossa valmistamme käsin Pohjoismaiden maukkaimmat smoothiet.

impilinna2016_edit.jpg

Herkullisia smoothiemakujamme testattiin ensiksi Impilinnan tuotekehityskeittiössä. 

Parasta laatua parhain valmistustavoin

Kauanpa se kestikin kehittää mitä kaupasta ei löytynyt. Reseptien ja valmistuksen hienosäätö tekivät kehitystyöstä ajateltua pitemmän. Sanotaan, että hyvää kannattaa odottaa, mutta me halusimme kehittää parhaan! 

 

Valmistamme ja myymme seitsemää täysin oman makuista Oregana smoothieta. Tämän lisäksi julkaisemme vuoden 2020 lopulla kaksi aivan uutta jääteevaihtoehtoa. Pysykäähän siis kuulolla!

Valitsemalla Oregana Oy:n tuotteen haluamme varmistaa, että saat vastinetta rahoillesi.

Lupaamme Sinulle:

Herkkullisen makuisen smoothien ja ainutlaatuisen makuelämyksen

Kotona tehdyn smoothien tapaan enemmän

vihanneksia ja marjoja

Ruokaisan smoothien josta saat

lisää energiaa päivääsi

Tavanomaisiin smoothieihin verrattuna keskimäärin 40% vähemmän hedelmäsokeria ja pitkän säilyvyysajan (12kk)

Ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon - kaikki tuotteemme pakataan 100% kierrätettäviin materiaaleihin

Löydät Oregana Smoothiet verkkokaupastamme suoraan luoksesi toimitettuna tai voit napata oman mukaasi lähimmältä jälleenmyyjältämme.

Herkullisia smoothiehetkiä!

Toivottavat smoothiemestarit

Mika ja Samuli