top of page

Herkullinen välipala arkeen? Energiaa töihin tai treeneihin? Nopea apu pikkunälkään?

Täältä ne löytää! Ruokaisat smoothiemme antavat sinulle puhtia päivään ilman lisättyä sokeria. Huolella valittujen kasviksien, hedelmien ja marjojen sekä valmistusprosessimme ansiosta smoothiemme maistuvat hyvältä ja ovat täynnä tärkeitä ravintoarvoja. Kotimaiset kasvismoothiemme tukevat terveellisempiä välipalahetkiä sekä tuovat hyvän mielen kotimaisesta valinnasta.

Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja vegaani kaikki samassa pullossa saattaa kuulostaa aika mahdottomalta yhtälöltä, mutta eipä meille! Näitä ovat kaikki meidän tuotteemme ja maultaan yhä niitä maukkaimpia! 

Vegaaninen valinta kotimaisilta pienyrittäjiltä.

Runsaasti kasviksia osaksi hyvinvoivaa arkea.

Herkulliset valmismoothiet ilman lisätty sokeria.

Täysin kierrätettävät pakkausmateriaalit kaikissa tuotteissamme.

Oregana smoothiet

Oregana Smoothiet

Oregana-smoothiet ovat täyteläisen makuisia ja täynnä terveellisiä kasviksia. Siksi vegaaniset smoothiemme ovat monen suosikkivälipala arjessa, helppo eväs mukaan reissuun tai raikas lisä smoothiepohjaisiin resepteihin. Kaikki smoothiemme ovat gluteenittomia, maidottomia, laktoosittomia ja vegaaneja.

Oregana YELLOW

Oregana Yellow Ananas-mango smoothie lasipullossa.
Oregana Orange porkkana-omena smoothie lasipullossa.

Oregana ORANGE

Maukas porkkana-omena smoothie pitää pikkunälän taatusti loitolla! Perinteikkäät appelsiini ja mango tuovat makuun lisää raikkautta. Täysjyväkaura ravitsee ja hellii vatsaa ja tuo välipalahetkeesi ruokaisuutta. 

EAN: 6430070800004

Oregana GREEN

Maukkain vihersmoothie, jota olet koskaan maistanut! Tämä juoma muuttaa käsityksesi kitkeristä kasvissmoothieista lopullisesti. Pinaatti-omena smoothie on supermaistuva yhdistelmä, johon kurkku tuo raikautta. Välipalahetkestä tekee täydellisen makea banaani ja avocado, jotka tuovat tähän viherkomboon samettista pehmeyttä.


EAN: 6430070800042

Oregana Green pinaatti-omena smoothie lasipullossa.

Pullo täynnä pirteää energiaa! Herkullinen ananas-mango smoothie on suosituin makumme. Raikas ananas ja makea mango sulautuvat saumattomasti kainuulaiseen porkkanaan. Aivan kuin tropiikki olisi saapunut pohjoiseen! Välipalahetken viimeistelee ravitseva täysjyväkaura, joka hellii vatsaa.

 

EAN: 6430070800011

Oregana carrot porkkana smoothie lasipullossa.
Oregana Red punajuuri smoothie lasipullossa.

Täysin ainutlaatuinen ja ravinteikas smoothiemaku, joka on yksinkertaisesti superhyvää! RED punajuurismoothie maistuu luonnollisesti makealta ja sisältää jopa 22% terveellistä punajuurta sekä porkkanaa.

EAN: 6430070800028

Oregana RED

Oregana CARROT

Popsi, popsi porkkanaa! Nimensä mukaisesti Oregana CARROT sisältää reilusti mehukasta kainuulaista porkkanaa, johon omena ja appelsiini tuovat sopivasti raikkautta. Pehmeä makuelämys ja ravitseva koostumus ovat ehdottomasti porkkanaa ja täysjyväkauraa parhaimmillaan! 

 

EAN: 6430070800127

Oregana
MANSIKKA-ANANAS

Jos kesä olisi maku, se maistuisi tältä triolta! Mansikka-ananas marjasmoothie on hedelmäinen herkku, jota täydentää ravitseva täysjyväkaura. Reilusti makeaa mansikkaa, ananasta ja ripaus mustaherukkaa. Tämä pirteä kolmikko maistuu makealta, mutta tuttuun tapaamme juuri sopivasti.

 EAN: 6430070800110

Oregana mansikka-ananas smoothie lasipullossa.

Tämän pirteämpää smoothieta et heti löydä! Oregana raparperi-mansikka smoothie on marjasmoothieidemme kirpeämpi kaveri. Runsaasti raikasta raparperia, makeaa mansikkaa ja ripaus mustaherukkaa. Tämä herkullinen trio yhdessä täysjyväkauran kanssa tuo pirteyttä päivääsi! 

 

EAN: 6430070800097

Oregana raparperi-mansikka smoothie lasipullossa.

Oregana
RAPARPERI-MANSIKKA

Oregana
KESÄKURPITSA-VANILJA

Tämän pirteämpää smoothieta et heti löydä! Oregana raparperi-mansikka smoothie on marjasmoothieidemme kirpeämpi kaveri. Runsaasti raikasta raparperia, makeaa mansikkaa ja ripaus mustaherukkaa. Tämä herkullinen trio yhdessä täysjyväkauran kanssa tuo pirteyttä päivääsi! 

 

EAN: 6430070800240

kesakurpitsa_vanija_transparent_compress
Oregana jääteet

Oregana Jääteet

Oregana-jääteet ovat raikkaita janonsammuttajia. Vihreän teen lehdistä kylmäuutetut teemme ovat täynnä terveyshyötyjä. Tuttuun tapaamme, tuotteemme sisältävät maltillisesti sokeria. Jääteemme maustamme sopivan makeiksi käyttäen luomuruokosokeria.

Oregana GINGER

Vau, mikä janonsammuttaja! Terveellisen vihreän teen lehdistä kylmäuutettu tee maustettuna ruokosokerilla. Raikas juoma, jossa terveellinen inkivääri ja sitruuna muodostavat yhdessä voittamattoman makukombon. 

 

EAN: 6430070800202

Oregana Ginger vihreä tee ja inkivääri jäätee lasipullossa.
bottom of page