Se terveellisempi smoothie!

Ruokaisat smoothiemme tarjoavat sinulle lisää energiaa päivääsi -terveellisesti! Huolellisesti valittujen raaka-aineiden ja valmistusprosessimme ansiosta smoothiemme maistuvat hyvältä ja säilyttävät tärkeät kasviksista ja hedelmistä saatavat ravintoaineet. Tuotteidemme ravintosisältöihin voit tutustua tarkemmin täällä.

Pyrimme suosimaan mahdollisimman paljon kainuulaisia ja kotimaisia raaka-aineita. Monen smoothiemme mehukkuus on peräisin kainuulaisesta porkkanasta, jota saamme Lammenrannan Puutarhasta. Kotimaisuudesta takuuna tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Tuotteidemme täyteläinen maku saadaan kasviksista, hedelmistä ja marjoista, mutta ne sisälvät  keskimäärin 40% vähemmän hedelmäsokeria kuin tavanomaiset smoothiet. Kaikki smoothiemme ovat laktoosittomia, maidottomia, gluteenittomia, eivätkä sisällä mitään eläinperäistä. Ne sopivat siis erinomaisesti myös vegaaniseen ruokavalioon! 

Kainuulainen luonto on kaunis ja haluamme kunnioittaa ympäristöämme. Kaikki smoothiemme pakataan 100% kierrätettäviin lasipulloihin ja metallikorkkeihin.

 

OREGANA SMOOTHIET

Oregana YELLOW

Pullo täynnä pirteää energiaa! Raikas ja aromaattinen ananaksen maku, jossa mangon makeus sulautuu kainuulaiseen Lammenrannan Puutarhan porkkanaan. Täysjyväkaura ravitsee ja hellii vatsaa.

Yellow-removebg-preview.png
Orange_lapinakyva_tausta.png

Oregana ORANGE

Raikkaan omenan hedelmäinen maku yhdistyy tasapainoisesti maukkaan kainuulaisen porkkanan kanssa. Täysjyväkaura hellii vatsaa ja tekee smoothiesta samettisen pehmeän.

Oregana GREEN

Pirteä vihersmoothie, jossa terveellinen pinaatti ja raikas kurkku ovat tasapainossa omenan kanssa. Koostumukseen pehmeyttä tuovat avocado ja banaani.

Green_lapinakyva_tausta.png
Red_lapinakyva_tausta.png

Täysin ainutlaatuinen ja ravinteikas smoothiemaku, joka on yksinkertaisesti superhyvää! RED punajuuri smoothie sisältää jopa 22% terveellistä punajuurta sekä porkkanaa.

Oregana RED

Paljon mansikkaa, ananasta ja mustaherukkaa.

Tämä pirteä kolmikko maistuu, mutta tyyppilliseen tapaamme ei ole liian makea.

Mansikka-ananas_lapinakyva_tausta.png

Oregana
MANSIKKA-ANANAS

Popsi, popsi porkkanaa! Kaikista smoothieistamme porkkanapitoisin. Sisältää reilusti terveellistä kainuulaista porkkanaa.

Oregana CARROT

Carrot_lapinakyva_tausta.png

Raikasta raparperia, makeaa mansikkaa ja mustaherukkaa. Voiko olla enää kesäisempää makua?

Raparperi-mansikka_lapinakyva_tausta_edi

Oregana
RAPARPERI-MANSIKKA

UUTUUS!

 

OREGANA JÄÄTEET

Ginger_tee_lapinakyva.png

UUTUUS!

Vihreän teen lehdistä kylmäuutettu tee maustettuna inkiväärillä ja ruokosokerilla. Raikas ja terveellinen juoma, jossa inkivääri ja sitruuna muodostavat yhdessä voittamattoman makukombon.

Oregana GINGER