top of page

Usein kysytyt kysymykset

Q&A, FAQ tai UKK - rakkaalla lapsella on monta nimeä. Olemme koonneet tänne kysymyksiä ja vastauksia, joita olemme saaneet usein tuotteisiimme liittyen. Mikäli et löytänyt vastausta mieltäsi askarruttavaan asiaan, kuulemme sinusta mielellämme ja kerromme lisää!

Mistä löydän Oregana-tuotteet?

 Voit  tilata välipalat toimistolle tai tapahtumiin lähettämällä kyselyn yksilöidyistä tilauksista.

 

Löydät Oregana-tuotteet myös hyvinvarustelluista K-kaupoista (K-Supermarket, K-Market ja Citymarket), S-ryhmän kaupoista sekä valikoiduista myymälöistä ja kahviloista kautta maan.

 

Voit tarkastaa saatavuuden lähikauppasi verkkosivuilta tai jälleenmyyjien listastamme. Mikäli haluat smoothiemme lähikauppaasi, voit tehdä tuotetoivomuksen kyseisen marketin sivuilla.

Kenelle Oregana-smoothiet sopivat?

Ruokaisat smoothiemme sopivat kaikille, jotka haluavat tehdä terveellisempiä valintoja arjessa. Haluamme, että tuotteemme ovat osana hyvinvointiasi ja soveltuvat monenlaisiin ruokavalioihin. Siksi smoothiemme sisältävät keskimäärin 40% vähemmän sokeria, mutta ovat myös laktoosittomia, maidottomia, gluteenittomia ja vegaaneita.

 

Tuotesisältöön voit tutustua täältä.

Sisältävätkö smoothiemme lisättyä sokeria?

Smoothiemme sisältävät runsaasti kasviksia, marjoja ja hedelmiä, joissa on luontaisesti sokeria. Siksi smoothiemme maistuvat täyteläisen maukkailta, mutta raikkailta.

 

Uskomme terveellisempiin arjen valintoihin ja siksi emme valmistusvaiheessa lisää sokeria. Siksi smoothiemme sisältävät keskimäärin jopa 40% vähemmän sokeria verrattuna tavanomaisiin valmissmoothieihin.

Tuotteemme eivät myöskään sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Smoothieistamme Raparperi-Mansikka ja Mansikka-Ananas sisältävät kasvisglyserolia, joka tuo tuotteisiin luontaista makeutta. Se on puhdas luonnontuote, jolla on matala glykeeminen indeksi, eikä siksi nosta verensokeria.

Ovatko tuotteemme vegaanisia?

Kyllä vain! Haluamme kannustaa ihmisiä lisäämään terveellisten kasvisten määrä ruokavaliossa. Kaikki smoothiemme ja jääteemme ovat täysin kasvispohjaisia ja sopivat siten vegaaniseen ruokavalioon.

Missä tuotteemme valmistetaan?

Maukkaimmat kotimaiset smoothiet ja jääteet syntyvät Kainuussa. Valmistamme kaikki Oregana-tuotteet käsin, pienissä erissä toimitiloissamme Kontiomäellä.

Kuinka pitkään smoothiet säilyvät?

Oregana-smoothiet säilyvät 12kk huoneenlämmössä ja avattuna 1-2 vuorokautta jääkaapissa. Pitkä säilyvyysaika tekee niistä helppoja mukaan otettavia eväitä. Parhain makuelämys syntyy kuitenkin, kun nautit smoothiet ja jääteet viileinä!

Miten kierrätän pakkauksen?

Kiitos! Sanoi luontoäiti meille, kun päätimme pakata kaikki tuotteemme 100% kierrätettäviin materiaaleihin. Lasipullon sekä metallikorkin voi käyttää uudelleen vaikka itse tai kierrättää helposti lajitteluohjeiden mukaisesti.

 

Verkkokaupasta tilatut smoothielähetykset pakkaamme huolellisesti pahvilaatikkoon hyödyntäen kierrätettäviä materiaaleja. Paketin vastaanotettuasi voit lajitella materiaalit kartonki- ja paperikeräykseen.

bottom of page