top of page
oregana_terveelliset_välipalat_toimistolle_töihin.jpg

Valmiit välipalat toimistolle, tapahtumiin tai tarjolle!

Saisiko olla lisää makua työpäivään? Helpot ja raikkaat tarjottavat toimistolle tai etätöihin? Ruokaisa Oregana-smoothie on näppärä välipala työpaikalle. Ilahduta henkilökuntaasi ja tuo pirteyttä päivään kainuulaisilla mauilla!

Tuotteidemme herkullinen maku syntyy runsaasta määrästä kasviksia ja hedelmiä, jotka pitävät mielen virkeänä. Koska uskomme terveellisempiin arjen valintoihin, emme lisää smoothieihimme sokeria.

 

 

Smoothievälipalat yrityksille

Smoothielähetys juuri sinun makuusi!

Täytä lomake tästä ja pyydä yksilöity tarjous.* Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

*Olemme sinuun yhteydessä ja vahvistamme tilauksesi ja siihen liittyvät yksityiskohdat, toimitustavan, -ajan ja hinnan. Täyttäessäsi lomakkeen et sitoudu vielä mihinkään.

 Kiitos yhteydenotostasi! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tulisiko yrityksestäsi kotimaisten makujen lähettiläs?

Haluaisitko täydentää omaa valikoimaasi herkullisilla kainuulaisilla makuelämyksillä? 

 

Valmistamme Oregana-smoothiet pienissä erissä käsin toimitiloissamme.

Täyteläinen maku syntyy runsaasta määrästä laadukkaita kasviksia, ja mikä parasta, ilman lisättyä sokeria. Raikkaat smoothiemme sopivat hyvin täydentämään aamupalaa, lounasta tai päivän välipalahetkiä. Pitkä säilyvyysaika  takaa, että tuotteemme sopivat vaivattomasti osaksi valikoimaasi.

Tule smoothieiden makulähettilääksi eli Oregana-jälleenmyyjäksi ja tarjoa kanssamme lisää kotimaisia herkutteluhetkiä! Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

bottom of page